MYSIGT!

Min julafton var faktiskt riktigt bra! Den firades med hela familjen + mormor.

När jag vaknade och hittade till mobilen hade jag fått två söta God Jul sms från Madde och Mart! Gjorde mig förvånansvärt glad! Sen skickade jag lite julsms eftersom jag inte skickat några julkort... Fick en massor av söta God Jul sms tillbaka! Jättemysigt faktiskt. Dock inte ett enda av min pojkvän kom jag på, hehe! Men julmorgonen var i alla fall riktigt mysig med julfrukost och stearinljus och lussebullar och pepparkakor...

Vi gick en minipromenad och sedan när vi kom hem drack vi varm choklad och myste framför Kalle Anka som man börjar tröttna på vid det här laget... Men som ändå är ett måste.

Maten lagades och vid fem-sex var det klartt och vi började käka. Mysigt är ordet som beskriver det hela aaallra bäst!

Sedan plockades det undas och sedan kom tomten förstås! Tomten var mormor klädd i källarluktande tomtekläder! Helt underbart var det. Hon var lite smått dragen vilken gjorde det hela ännu roligare..! Sedan började julklapps utdelningen på allvar. Är jättenöjd med de flesta julklapparna jag köpt och det var jättekul att se deras reaktioner. Innejackan jag köpt åt Elin blev hon superglad för! Halsbandet till Malin verkade också vara väldigt uppskattat och även resaurangpresentkortet till Oscar och Maria. Det är faktiskt nästan lika roligt att ge som att få!

Själv fick jag inte det jag önskar mig allra mest - de resterande pengarna till samlingen till systemkameran jag ska köpa. Men man ska inte klaga, jag fick en hel del andra superbra saker! Bl.a. iPodladdare och iPodhörlurar, Hello Saferide konsert, Håkan Hellström konsert, bra hårinpackning o.s.v.

Mycket uppskattade julklappar!

Och en mycket uppskattad jul över huvud taget. Kändes som en ganska kravlös jul utan krussiduller. Vi liksom krånglade inte till allt eller stressade upp oss. Skönt. Och...

...mysigt!

Puss!

Bilder på knasig tomtemormor, julstämning, fint klädd gran och så vidare kommer så småningom.


efterlängtat jullov

Nu är det jullov! Känns helt underbart!

Skolavslutningen började halv elva, så sovmorgon idag! Var skönt. Skolavslutningen var sjukt fin. Gåshud! Favoriten var nog "Green Eyes" (Coldplays låt) som Victor sjöng och samtidigt spelade akustisk gitarr till. Man blev ju helt till sig, helt sjukt vilka talanger det finns på vår skola! Galet. Allt annat var också bra, massa dans och musik.

Efter avslutningen åkte jag med Petra, Madde, Johanna, Emma, Alicia och Nille till Knalleland och shoppade och fikade! Mysigt.

Efter det träffade jag Elin och Frida i stan, vi åkte till Burger King och satt där och tjötade och flummade som fan i typ 2,5 h. Trevligt trevligt! När vi kännde att vi var klara åkte vi hem till mig. Vi kollade runt efter fest men Borås verkade vara dött denna kväll. Vi bestämde oss för myskväll och åkte ner och hyrde en skräckfilm och köpte en massa skit så vi kände oss jättetjocka och härliga! Mysig kväll blev det med levande ljus, film och gömma sig under täcket. Nu ligger jag i min säng och är lite smårädd! Imorgon ska jag till Göteborg med Frida och Elin.

Fan vad Frida är bäst. Fan vad du är sjuk! Fan vad jag är sjuk! Fan vad vi är sjuka! Fan vad vi är äckliga.

Godnatt nu va!

Tisdag

Är det verkligen meningen att man typ, ska stå ut med det?









(Btw, bäckäng vs. teknis idag. Bäckäng vann. Igen. Såklart. Var roligt fast jag fick pip i öronen och ont i halsen och ont i benen.

Kolla in här :)

http://www.bt.se/?service=mediacenter&selected=webTV

Det var röd klädsel som gällde såklart! Jag hade till och med på mig min röda bh, hehe)


Viva la Vida!

Vi har naturkunskap B med Kerstin Gross.

Kerstin: Det är ju bevisat att om män har många äldre bröder, så är risken större att han är homosexuell.

Alla kollar på Rafat.
Alla skrattar hysteriskt.


Var en ganska rolig naturkunskapslektion idag, eller i alla fall med många skratt.

På tal om många skratt, igår var jag i stan plus åt på subway med Frida, Evelina, Evelinas kompis och Elin. Det var sjukt trevligt.

OCH DEN 22 AUGUSTI SKA JAG PÅ COLDPLAY I STOCKHOLMS STADION. Och jag längtar. Så jävla mycket. Coldplay var det första bandet jag lyssnade på som jag tyckte var riktigt bra. Coldplay betyder väldigt mycket för mig och deras mysig ger mig så många minnen.



Coldplay - The Scientist
är nog den finaste låten i världen

Hångel och godnatt

Viva la vida!


inget plugg = glad ida

Har kommit på att jag mår så sjukt mycket bättre när jag har mindre plugg. Den där jättestora, tunga betongklumpen som brukar ligga och skava i mig släpper och allt annat känns tusen gånger lättare. Om det alltid kunde vara såhär! Ja, drömma kan man ju... Och åtminstonde njuta av då man inte har plugg.

skormums

Snälla någon ge mig dessa extremt snygga skor! Hittade dem precis på H&M Shop Online.

Just nu finns de inte inne i min storlek, 40. Gah, lite surt!
Finns i lila-rosa-aktig färg eller svart. De förstnämnda skulle sitta snyggt på Nyår till en fin svart klänning. Så att skorna framhävs mer. Svart smälter in så, men dem kan man ha till klänningar med andra färger än bara svart. Babbelibabbelblabla. De är snygga i alla fall och jag vill ha dem. Får väl se hur det blir med det bara...



Idag har jag inte pluggat ett skit, liksom igår. Jag har bara pulat i mitt rum, målat naglarna, fixat med julklapparna, slappat i sängen framför datorn och kollat runt i lite internetbutiker. Hur skönt som helst. Och om 45 min är det Desperate Housewives! Sista avsnittet för terminen. Gah!
Desperatehousewivesnördärjagja.

Idag har både Burger King och Subway öppnat i Borås! Wiho. Subway är sjukt efterlängtat!! Ska försöka få ihop Kvartetten imorgon och dra dit och få lite england-flash-backs!

Puss!


Gamla brev och dagböcker

Ida är 9 år och går i 2:an och skriver i sin dagbok:

"Onsdagen den 18/10. 2000

hej dag-bok jag mår bra. Idag vaknade jag kl: 6:45 då väkte mamma och pappa mig. då sa pappa mamma mår inte bra så lova att ni inte är duma mot mamma. vi sa ja vi lovar. sen åkte pappa till jobet. då gick vi upp och kläde på oss. sen åt vi frukost. Jag åt fillmjölk. äfter det sa mamma till mig skynda dig nu och gör frisyr! då gjorde jag det jag tog en gul tofs den var fin tykte jag(...)"

Haha, herregud! Hur kul som helst att läsa. Har suttit och rotat igenom massor med brev och gamla dagböcker idag, hur kul som helst! Brev jag fått från min brevvän Daniel, min bästa vän Evelina, min syster Elin, andra brevvänner och andra kompisar. Hahahah, underhållning på hög nivå måste jag säga!

Har lättat på julklappsångesten en hel del nu, igår när jag skulle sova kom jag på en massa bra ideér! Wiho!

Godnatt och puss!

Håkan Hellström, Åhaga, 7 mars 2009



Längtar, ja!

Trött

Jag har nog aldrig haft en sån här trött vecka som den här veckan. Den har varit helt extremt... jättetrött! Eller rättare sagt, jag har varit det. Skulle kunna somna stående. Idag när jag satt i stadsbibliotektet och pluggade på en rast, så satt jag där vid ett bort bland tidningsläsande gubbar och läste min svenskabok. Helt plötsligt deckade jag och sov stenhårt. Vaknade lite. Och somnade igen.

Har tänkt på massa roliga saker i bloggen men nu kommer jag inte på ett jävla skit.

Ska fortsätta att skriva på min kost och träningsdagbok. Fyihelvete. Vill bara bli klar.

Jävla skitvecka.

Första december

1 december

Idag är det 1:a december, vilket innebär att julkalendern drar igång. Älskade verkligen julkalendern när jag var liten och var alltid uppe i tid på morgonen för att sätta mig framför tv:n och titta på det. I år har jag inte ens någon aning om vad det är för julkalender, men de har verkligen blivit sämre med åren. Tacka vet jag Mysteriet på Greveholm! De visar avsnitt varje dag i vår cafeteria nu, helt underbart! Satt och kollade en stund idag på lunchrasten, julmys!

Idag var det första dansuppvisningen! Studio Danza har uppvisning en gång om året, i december. I år har de delat upp det över 1 december - 5 december. Jag ska vara med idag, imorgon och på onsdag. Gick väl helt okej idag, men jag längtar till onsdag, hoppas många kommer och tittar då! Då dansar jag både hiphop och locking.

Jag och Elin i lougen på Sagateatern, väntandes att få gå upp på scen och dansa!


Puss och godnatt! Imorgon väntar en ny dag med mer dans.


RSS 2.0