nypiercad

hejsan!
nu är det helg igen, så obeskrivligt skönt. klockan är snart 12 och jag har redan hunnit med mycket idag, jag vaknade vid halv nio då jag gick upp och plockade undan efter förfesten och sedan duschade och tog det lugnt. efter en utekväll var jag inte sugen på mat överhuvudtaget men efter jag duschat kurrade min mage så högt att jag var tvungen att äta ändå, så jag gjorde en mysig frukost till mig själv och satte mig vid tvn. nu har jag precis tittat på filmen som jag hyrde till igår och ätit godiset jag köpte igår. hade nämligen tänkt ha en skön hemmakväll, men som ni förstår blev det ändrade planer. jag och evelina drog till swing och såg culture beat istället. det var trevligt, men jag skämde ut mig på campino sedan. ja herregud.

igår så piercade jag brosket! har tänkt på det länge men har inte tagit mig i kragen och gjort det, så igår på vår håltimma så tänkte jag att nu när jag ändå inte har något att göra så kan jag ju gå och pierca mig! och det gjorde jag också, på pistolero. jag var jättelugn men när hon väl stack i nålen så gjorde det skitont. när allt var över och hon tvättade rent runt piercingen så började det surra i öronen och jag blev jätteyr. så cia (piercaren) sa till mig att lägga mig ner, och då blev allting bara svart och jag försvann. jag svimmade alltså. läskigt. var skakis efteråt och grejer. men blev jättenöjd med piercingen!



oj, nu är klockan snart halv tre, emma och johanna kom hit vid tolv och vi har haft världens våffelparty. lyxig bakismat! sedan har vi bara suttit och degat och tjatat och nu drog de precis till bussen. jag är trött. har sovit fem timmar i natt, nu vill jag sova!!!
sedan ska jag och frida handla och sedan laga middag. myseli.

puss

Helger och sommar och lov och kulturvecka

Igår träffade jag Frida efter skolan. Det var iskallt, men soligt och blå himmel. Vi satte oss i trappan vid Viskan med lite godis och pratade och bara hade det bra. Vi peppade som fan inför helgen och sommaren. Och livet är verkligen bra ibland.

Helgen med Frida
Laga en nice middag
Förtära alkohol
Bada skumbad
Party

Helgen i övrigt
Krogen?
Evelinas akustiska spelning
Göra våfflor med tjejerna

Planer för sommar 09' än så länge
Krogen med Frida
Weekend i Stockholm med Frida för att utforska nattlivet
Nakenbad mitt i natten
Massor med mys på Transås
Sundborn
Sommarjobb på Carl Larsson-gården
Hälsa på Sundbornsgården

Och snart är det påsklov, och snart är det kulturvecka
Jag säger då det

Nu ska jag fortsätta skriva på min Written Assignment om Apartheid i Sydafrika. Har bara 3 A4-sidor kvar att skriva, ehehehehehehe....

PUSS


våffeldagen

oj, det var längesedan jag var aktiv här. runt 3 månader! vad galet.
mycket har hunnit hända här. jag har haft en bra nyårsafton i borås, haft ett underbart sportlov tillbringat med kvartetten i stort sett, blivit stor alltså fyllt hela 18 år, gått på krogen, varit ute mycket och faktiskt haft väldigt roligt. i helgen var det försenan 18årsfest som gällde, mycket lyckat, mycket roligt.
men med allt roligt kommer också något dåligt, och skolan har inte gått lika bra det senaste. inte bra inte bra. jag har verkligen noll motivation och nu börjar ångesten krypa sig på mig bak i nacken. på fredag har jag ett stort naturprov och på tisdag ska jag lämna in en engelska inlämning, written assignment på 4 datorskrivna sidor. jag har hunnit skriva max en halv sida.
suck.
inställd lektion just nu så sitter i biblioteket och pluggar inför naturkunskapsprovet på fredag.
det är superfint väder ute. lycka!
längtar till efter skolan, då ska jag träffa favoritfrida.
ska antagligen också föra våfflor med några tjejer i klassen i eftermiddag. är ju trots allt våffeldagen! woho!

puss va

RSS 2.0