Borås fotomaraton 12 september

Var ett tag sedan det var fotomaraton men nu lägger jag i alla fall upp mina bilder från det. Mitt första fotomaraton, det var svårt och klurigt med roligt. Har alltid velat vara med i det sedan jag hörde min Gudfar prata om det första gången... men jag har alltid missat det tills i år. Det finns 10 kategorier som man ska tolka själv och fånga i ett fotografi. 

Profil


Kraftig


Förfallen


Elände


Sur


Blick


Borås som jag ser det


Flydda tider


Mjuk


Ute

Bröllopsmiddag

I lördags var jag på Sofia och Matts bröllopsmiddag och jag hade fått i uppgift att fota lite. Det var jättetrevligt och god mat och dricka. Sofia har bott granne med oss under nästan hela min uppväxt och var barnvakt åt mig och Elin många gånger när vi var små pluttar. Nu bor och jobbar hon utomlands som kock. Jag kommer ihåg när vi var hos henne och bakade lussebullar och chokladbollar och hon tittade inte ens i receptet utan chansade hur mycket det skulle vara av allt. "Så kan man göra när man är kock", tänkte jag då. Och jag kommer ihåg att jag längtade efter Sofia när jag var ledsen och jag tyckte att mamma var dum.

Nu har hon gått och gift sig med en charmig engelsman. Grattis Sofia och Matt!



















Mitt hjärta

Jag är helt och hållet och fullständigt galen i dig. Och jag saknar dig redan så att jag blir helt tokig. Jag får fjärilar i magen bara jag tänker på dig nu - fortfarande. Jag är beroende av dig och får aldrig nog av dig, och ju mer jag får av dig ju mer vill jag ha. Du får mig att explodera av lycka när du tittar på mig och säger att du älskar mig eller att du tycker att jag är fin eller när du bara ler. Och jag skulle vilja uppfinna ett ord som beskriver vad jag känner för dig - men det finns inga ord som kan beskriva det.

Jag hade en underbar natt med dig, fastän jag är så galet trött nu (jag är i en dimma, min hjärna är helt borta) så var det helt klart värt det. Vi bestämde oss egentligen för att lägga oss tidigt så efter en kopp te kröp vi ner under täcket klockan halv elva. Men sedan låg vi och pratade och pratade och myste och pratade och myste och myste. (Det är så lätt och skönt att prata med dig och fast vi pratar jämt så finns det alltid något nytt och intressant att prata om). Jag tänkte flera gånger att vi borde sova men att vara med dig är ju så mycket roligare. Väldigt plötsligt var klockan fyra... Opsi.

Du är underbarast.

RSS 2.0