Första advent

30 december

Helgen har bjudit på konstiga magkänslor. Du vet, det känns som om magen ska vändas ut och in. Det känns sådär oroligt och obehagligt. Jag hatar när jag får sånna magkänslor. Sen så är det lite halvt så att man inte hundraprocentigt kan sätta fingret på vad det är. Det gör mig helt galen.

Om en timme så är helgen över och söndagen går över till måndag. Det känns inte ett dugg lockande. Jag har en vecka framför mig med regn, grått, skola, plugg, saknad och julklappsångest. Suck.

Men jag ska inte bara klaga. Helgen har ändå varit mysig. Fredagskvällen spenderades med Elin, Frida och Nickolai, med chillkrök och bastu hemma hos mig och Elin. På lördagen kom Eric och på kvällen gick vi hem till Nickolai och krökade med lite folk. Har varit en helt okej trevlig helg ändå. Idag har jag varit med Eric till han åkte hem, sedan har jag bara suttit och inte gjort ett jävla jota. Känns trist.

Nu ska jag hoppa i säng och vänta på att Evelina ringer. Ska bli skönt att bara snacka av sig! Min mobil är dock sönder, jag känner mig sjukt naken. Får kila in på Telenor imorgon och kolla om det går att fixas.

Godnatt!
Puss och kram på första advent

RSS 2.0